Throat and Décolleté Treatment

50,00 

Specijalni proizvod za njegu kože vrata i dekoltea sa zaglađujućim, intenzivno njegujućim učinkom i prirodnim svjetlucavim pigmentima.

POTREBE POTROŠAČA: Učvršćivanje + regeneracija

TIP KOŽE: Za sve tipove kože

Opis

BIODROGA Essential je proizvod bez kojeg ne možete. Zaokružuje BIODROGA ritual njege učinkovitom, a istovremeno njegujućom kremom za vrat i dekolte.

Područje vrata i dekoltea često su zanemareni ili čak zaboravljeni u svakodnevnoj njezi, ali zaslužuju jednaku pažnju i njegu kao i lice. Koža vratnog područja izrazito je opterećena stalnim pokretima glave. Kako se proces starenja ubrzava, koža vrata gubi tonus i čvrstoću – mogu se pojaviti suhe bore na vratu i duboke linije. Dekolte spada u takozvane sunčane terase. Sunčeve zrake često padaju na ovo područje i uzrokuju brže starenje, posebno kod žena ima posebnu potpornu ulogu, što dodatno opterećuje elastičnost i tonus. Osim toga, određeni položaji ležanja tijekom spavanja potiču stvaranje bora.

THROAT AND DÉCOLLETÉ TREATMENT – UČVRŠĆIVANJE + REGENERACIJA Učinkovit tretman vrata i dekoltea dubinski njeguje kožu. Sa svojim učvršćujućim i regenerirajućim aktivnim sastojcima daje koži upravo ono što joj je potrebno delikatnom području. Blistavi svjetlucavi pigmenti prirodnog izgleda upotpunjuju glamurozan izgled vrata i dekoltea.

Značajke proizvoda

Značajke proizvoda

Proizvod ne sadrži sastojke:

WhatsApp Image 2024 01 03 at 11.47.07

Prirodni sastojci 93.2%

GLAVNI SASTOJCI :
Black Forest Complex
Instant Tight Complex
Snažni peptidi

Upotreba

Upotreba

Nanositi na kožu vrata i dekoltea ujutro i navečer

MOGUĆNOST PRIMJENE U TRETMANU

Može se integrirati u bilo koji tretman ljepote BIODROGA. Kao poseban proizvod za njegu vrata i dekoltea na kraju tretmana, kao i kod masaže posebnih područja kože, kada je koži potrebna posebna regenerativna snaga i zaglađivanje.

Djelovanje & preporuka

Djelovanje & preporuka

Zateže i zaglađuje kožu na vratu i dekoltea.
Intenzivno podupire prirodnu regeneraciju kože, hranjivi i hidratantni učinak.
Daje koži prirodan glamurozan sjaj.