BIOLOGIQUE RECHERCHE

BIOLOGIQUE RECHERCHE

Kozmetički preparati za njegu lica

Povijest

U sve virtualnijem svijetu u kojem svi živimo dulje, uglavnom u urbanom i stresnom okružju, traganje za ugodom i ljepotom javlja se kao rastuća potreba. Ugled djelotvornosti metodologije Biologique Recherche, s više od 40 godina iskustva, temelji se na kombinaciji kliničkog pristupa personaliziranom kozmetičkom tretmanu, čistih, koncentriranih, gotovo sirovih sastojaka, složenih formula i originalnih i preciznih postupaka. Personalizirani tretmani Biologique Recherche sada su dostupni u više od 70 zemalja, u kozmetičkim i medicinskim središtima koja ekskluzivno distribuiraju metode njege i proizvode ovoga brenda. Središnji kozmetički salon Biologique Recherche, Ambassade de la Beauté, nalazi se na Avenue Champs-Elysées 32, u Parizu.

Princip formulacije proizvoda

Princip formulacije
Svaki proizvod za njegu Biologique Recherche mora odgovarati na precizne kriterije:
 • ✓ vrlo visoka razina koncentracije i složenosti formulacija s biljnim, bio-morskim ili biološkim ekstraktima, u prosjeku višim od 20%
 • ✓ proizvodi su bez sintetičkih mirisa kako bi se očuvala cjelovitost formula i umanjile pojave preosjetljivosti
 • ✓ hladni proizvodni postupci kad god je to moguće za očuvanje izvorne strukture aktivnih sastojaka
 • ✓ najviša kvaliteta dostupnih aktivnih sastojaka.

Metodologija

Faza procjene

Fiziološki, bihevioristički i taktilni pristup

Faza procjene

Faza inicijalizacije

Čisti, uravnotežuje, pročišćuje i priprema

Čišćenje

Čišćenje

Losioni

Losioni

Maske

Maske

Faza njege

Hidratizira, stimulira, obnavlja, poljepšava i štiti

Izvorni serumi

Izvorni serumi

Kreme

Kreme

Završni serumi

Završni serumi

Trenutno stanje kože ©

Koža je odraz samih nas; ona nema jedan, već više pojavnih oblika tijekom jednog dana, jednog života. Tako ne postoje dvije osobe sa sličnom kožom, i svatko ima Trenutna stanja kože© koja se i sama mogu razlikovati unutar jednog dana, ovisno o različitim dijelovima lica. Metodologija Biologique Recherche stoga tretira epidermu prema svakom pojedinačnom trenutnom stanju kože. Arbitrarna kategorizacija kože kao normalne, suhe ili masne pruža nedovoljnu fiziološku definiciju stanja kože te prikazuje statičnu sliku kozmetičke neravnoteže epiderme. Metodologija Biologique Recherche stoga se odnosi na epidermu prema svakom pojedinačnom Trenutnom stanju kože©.

Tretmani Biologique Recherche

Tretmani

Njega lica Biologique Recherche odvija se u tri osnovne faze i sedam etapa tijekom kojih se trebamo prepustiti stručnim i vještim rukama kozmetičarke, koja će lice oblikovati specifičnim i originalnim pokretima.

 1. 1. Kozmetička procjena epiderme
 2. 2. Faza inicijalizacije
  • Vrijeme opuštanja koje se sastoji od proprioceptivne masaže i čišćenja kože.
  • Priprema kože, osobito pomoću Lotion P50, losiona za mikro-piling koji poštuje pH vrijednost epiderme.
  • Nanošenje maske za pripremu, oživljavanje i stimuliranje kože.
 3. 3. Faza njege
  Ova faza uključuje proizvode koji sadrže najvišu koncentraciju aktivnih sastojaka kako bi se »ponovnim oživljavanjem« epiderme njoj moglo pomoći da izrazi vlastite sposobnosti samoobnavljanja. Završna etapa omogućit će da se zadrži i optimizira djelovanje tretmana dodatnim unošenjem aktivnih tvari biljnog ili bio-morskog porijekla, u obliku izvornih seruma, krema i završnih seruma koje kozmetičarka specijalno prilagođava koži i njezinim potrebama

NJEGA LICA 45 MINUTA

Soin Hydréclat

Hidratantna njega za profinjeniji ten primjerena je svim Trenutnim stanjima kože©. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je svijetla a tekstura kože učvršćena.


 

NJEGE LICA 60 MINUTA

Soin Peeling aux Acides de Fruits

Njega za piling i obnavljanje Trenutnih stanja© naborane, uvele i zadebljane kože. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je zaglađena i profinjenija.

Soin Masque Exfoliant P50 Visage

Njega za piling i obnavljanje Trenutnih stanja© keratinizirane kože i mikro-neravnina. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je ujednačena, glatka i blistava.

Soin Biosensible

Njega koja omogućuje stabiliziranje osobito osjetljivih i reaktivnih Trenutnih stanja kože©. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je svjetlija i smirena.

Soin Sébo-Rééquilibrant

Njega koja omogućuje reguliranje izlučivanja sebuma i detoksikaciju Trenutnih stanja© masne ili kože s aknama. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je očišćena, ujednačena, a pore sužene.

Soin Cryo 3R

Kombinirana njega koja koristi krio štapiće s dekongestijskim i regenerativnim djelovanjem za Trenutna stanja© zrele i devitalizirane kože. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je popunjena a višak vode izlučen, te je idealna za vrećice ispod očiju.

Soin Tâches Pigmentaires

Njega kože koja ujednačava ten za sprečavanje i smanjenje pojave pigmentnih mrlja za sva Trenutna stanja kože©. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je ujednačena i posvijetljena.


 

NJEGE LICA 75 MINUTA

Soin Restructurant et Lissant

Njega za popravak epiderme i neposrednu popunjenost za sva Trenutna stanja kože©. Drenažno djelovanje čini kožu Vašeg lica, vrata i dekoltea glatkom i zategnutom.

Soin Lift C.V.S.

Njega za piling i lifting u kombinaciji s tehnikama učvršćujućeg modeliranja za Trenutna stanja© zrele kože. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je zaglađena, profinjenija i tonizirana.

Soin MC 110

Njega za smanjenje bora i borica namijenjena Trenutnim stanjima© uvele kože. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je tonizirana i redefinirana.

Preporučujemo tri tretmana u razmaku od jednog tjedna, nakon čega ga ponoviti jedanput svaka tri mjeseca.

Soin Oxygénant VIP O2

Regenerativna i revitalizirajuća njega za epidermu, primjerena svim Trenutnim stanjima kože©. Prirodna ravnoteža kože Vašeg lica, vrata i dekoltea je obnovljena, zaglađena i blistava.

+1