360° LIFTING FOUNDATION

45,00 

Njegujući efekt s nijansiranjem s aktivnim sastojcima – Na raspolaganju u 4 različite nijanse: 01 Porcelain, 02 Sand, 03 Honey, 05 Rose.

POTREBE KLIJENATA: Ujednačavanje & učvršćivanje

TIP KOŽE: za sve tipove kože

TIP EMULZIJE: V/U

Opis

FOUNDATION – OSNOVA SAVRŠENOG MAKE-UPA
Ujednačeno prekrivanje i nijansiranje kože, jedinstvena je formula svakog make-upa. Neujednačen ten, crvenilo kože, umoran izgled i nepravilnosti za tren postaju prošlost. Tek nakon dobrog prekrivanja možemo upotrijebiti drugi dekorativni kozmetički proizvodi kao što su rumenilo, maskara ili ruž koji će dodatno naglasiti određene dijelove lica.
Ukoliko je podloga savršena pojedinačni proizvodi za uljepšavanje stvarno dolaze na svoje! 360° LIFTING FOUNDATION – bezbrižni tijekom dana uz bezprijekornu kožu.

360° Lifting Foundation impresionira svojom visokom sposobnošću pokrivanja i dugotrajnim djelovanjem. Prekriva sitne nedostatke i ujednačava kožu, tako da koža izgleda gotovo savršeno. Formulaciju podloge zaokružuju hranjivi sastojci koji podupiru važne funkcije kože i filteri za zaštitu od sunca koji svakodnevno štite kožu od UV zračenja.
360° Lifting Foundation – usredotočite se na važne stvari dana i ne gubite nepotrebne misli na izgled kože, jer imate idealnog saveznika u prekrivanju nedostataka i naglašavanje prirodne ljepote.

 

Značajke proizvoda

Značajke proizvoda

Proizvod ne sadrži sastojke:

značajke proizvoda

Prirodni sastojci 84.7% (Porcelain), 84.8% (Sand), 84.9% (Honey), 84.8% (Rose)

GLAVNI SASTOJCI:

Black Forest Complex
Niacinamide
Tripeptide-5

Upotreba

Upotreba

Nanesite svakodnevno ujutro nakon čišćenja, tonika, korištenja seruma/fluida/ulja za lice, njege kože oko očiju i kreme za njegu te ravnomjerno rasporedite. Podloga se može nanositi rukama kao i uz pomoć kista ili spužvice.

Savjet & preporuka

Savjet & preporuka

Čini kožu ujednačenom i besprijekornom zahvaljujući iznimnom prekrivanju.
Vizualno oplemenjuje površinu kože i daje mat izgled.
Daje svjež, blistav ten.
Pomaže zagladiti i učvrstiti kožu redovitom upotrebom.
Štiti kožu od UV zračenja, oksidativnog stresa i gubitka vlage.
Dugotrajna šminka koja traje cijeli dan.
Dostupno u 4 različite nijanse: 01 Porcelain, 02 Sand, 03 Honey, 05 Rose

SKU: N/A Kategorije: ,