Depilacije sa sigurnošću možemo svrstati u omiljene i najčešće korištene tretmane u kozmetičkim salonima. Sukladno tipu kože i dlačica, dostupnom vremenu i naravno financijskim mogućnostima, klijent bira tehniku koja mu najbolje odgovara.

Depilacije voskom posljednjih godina postale su uobičajena praksa, kao i puno praktičniji tretman s obzirom da se depilacijom dlaka uklanja iz korijena, što znači da su rezultati dugotrajniji. Depiliranje voskom namijenjeno je svim uzrastima, iako se preporuča da se tretman započne u mlađoj dobi, kada su dlačice nježnije i manje bolne za uklanjanje. Tretman se preporuča raditi jednom do dvaput mjesečno u početku dok se dlake ne prorijede, nakon toga tretman je dovoljno raditi jednom mjesečno.

Prije same depilacije potrebno je pregledati kožu kako bi se izbjegla depilacija na mjestima gdje postoje rane, upalni procesi ili veći mladeži. Preporuča se napraviti lagani piling kože dan ili dva prije odlaska na depilaciju, a ne preporuča se koristiti losione za tijelo na sam dan depilacije kako bi vosak bolje prijanjao za kožu i dlačice. Depiliranjem se mogu ukloniti dlačice sa cijelog tijela, od nogu do nadusnica. Optimalna dužina dlaka koje se mogu depilirati je između 5 i 8 milimetara. U MIJU možete birati između depilacije hladnim voskom, depilacije toplim voskom i šećerne depilacije.

Hladni vosak

Idealan tretman za osobe koje imaju dulje dlačice, probleme sa pucanjem kapilara ili vena. Vosak se patronom nanosi u smjeru rasta dlačica u jako tankom sloju koji se brzo hladi, a trake se povlače u suprotnom smjeru. Kod depilacije hladnim voskom važno je napomenuti da nema podljeva i točkastog krvarenja, a koža je nakon tretmana mekša i nježnija. Tretman hladnim voskom idealan je za depilaciju većih područja na tijelu.

Topli vosak

Prednost ovog tretmana je ta što topli vosak ulazi u folikule kože i u cijelosti izvlači dlaku iz korijena. Isto tako, topli vosak daje efekt pilinga na koži, jer skida i mrtvi površinski sloj kože. Ovaj način depilacije pogodan je za sve dijelove tijela, a bolniji može biti za osobe sa osjetljivijom kožom. U našem salonu koristimo svjetski poznate brandove voska, poput Lycon i Perron Rigot. Vrlo iskusni I formulirani proizvodi, koji uklanjanju i najmanje dlačice, omogućuju osjećaj ugode, dugotrajnost i izvrsne rezultate u svakom tretmanu.

Šećerna depilacija

U potpunosti prirodan tretman za uklanjanje dlačica s tijela, s obzirom da se pasta sastoji od šećera i vode. Veoma jednostavna za korištenje, vrlo nježna za kožu i upotrebljava se bez traka. Ovaj način depilacije predstavlja savršen način uklanjanja dlačica s obzirom da je u potpunosti bezbolan, pa samim time i pogodan za oba spola te sve tipove kože. Pasta se lijepi za dlaku, a ne za kožu, što omogućuje nanošenje paste više puta na isto mjesto, bez straha od iritacija i boli na koži. Dužina dlačica potrebna za ovu vrstu depilacije je između 2 i 4 milimetra. Ovaj način depilacije ima višestruke prednosti zbog kojih je i najčešće tražen, iako tretman traje duže nego ostale vrste depilacija.

Tretmani

Kontakt

telefon

Telefon

031 204 030

mail

Email

miju_info@yahoo.com

adresa

Adresa

Ulica Hrvatske Republike 26, Osijek

radno vrijeme

Radno vrijeme

Pon – pet: 07:00 – 21:00