Lifting Boost maska

46,00 

Omekšava linije i bore, zateže kožu, potiče regeneraciju, uspostavlja ravnotežu vlage i lipida

POTREBE POTROŠAČA: Napetost i regeneracija

TIP KOŽE: Za sve tipove kože

TIP EMULZIJE U/O

Opis

UVOD

Specijalist za njegu kožu

Maske su bezvremenski klasici u ponudi proizvoda za intenzivnu njegu. Osim njihovih jedinstvenih i pažljivo izabranih sastojaka te učinkovitosti, daju osjećaj maksimalne njege, i predstavljaju jedan od glavnih proizvoda koji obilježavaju određeni tretman.
Zašto su maske tako učinkovite? Maske se nanose na kožu u debljem sloju. Za vrijeme djelovanja vlaga je zadržana ispod sloja maske, što uzrokuje bubrenje rožnatog sloja. To potiče bolju penetraciju aktivnih sastojaka u epidermu. Osim toga, maske su doista svestrani proizvodi jer je njihov učinak djelotvoran tijekom trajanja primjene od 10-15 minuta.

Maske su izuzetno korisni saveznici u njezi jer su rezultati trenutni s dugotrajnim efektom. Nakon upotrebe koža je intenzivno njegovana, hidrirana i zaštićena. Koža je vidno nahranjena i otpornije na vanjske utjecaje.

Bez obzira na to koristite li masku u holističke svrhe, trenutni učinak liftinga prije posebnih prigoda ili za smirivanje kože pod stresom, učinak je uvijek vidljiv.
Njihov najveći potencijal je iskorišten prilikom primjene u estetskom centru u sklopu posebnih protokola profesionalne njege.

Značajke proizvoda

Značajke proizvoda

Proizvod ne sadrži sastojke:

LIFTING MASK BOAST SASTONIJ

Prirodni sastojci 95,4%

GLAVNI SASTOJCI
Schwarzwald kompleks
bakuchiol
med

Upotreba

Upotreba

Nanesite na očišćenu kožu u debljini od nekoliko milimetara. Ostavite da djeluje najmanje 10 minuta. Zatim uklonite ostatak maske i nanesite odabranu njegu. Maska se najbolje uklanja suhom kozmetičkom kompresom. Umjesto uklanjanja, masku možete umasirati u kožu i ostaviti.

PROFESIONALNA UPOTREBA Može se uključiti u bilo koji BIODROGA tretman lica. Posebno pogodan za ANTI AGE CARE ili PERFECT AGE CARE.
Lifting Boost maska ​​se može koristiti i kao medij za masažu. U tom slučaju nanesite masku u debljem sloju i masirajte lice dok maska ​​djeluje.

 

Djelovanje & preporuka

Djelovanje & preporuka

Visoko učinkovita njega koja dubinski opskrbljuje kožu.
Hrani sastojcima koji potiču prirodnu obnovu.
Vraća elastičnost i čvrstoću kože.
Omekšava linije i bore.
Osvježava i zaglađuje kožu.