Ruke i nokti odraz su naše brige o sebi i našeg stila života. Većina ljudi među prvim stvarima na nama primjete upravo ruke te ih je važno održavati njegovanima i zdravima.

Manikura

Manikura podrazumijeva oblikovanje i uređivanje nokta te omekšavanje i odstranjivanje kutikule. Za manikuru koristimo isključivo najkvalitetnije proizvode poznatih svjetskih brandova, od kojih su neki eskluzivno dostupni samo u MIJU. Nudimo usluge lakiranja noktiju lakom, trajnim lakom te geliranje prirodnih noktiju i produživanje nokta gelom. Trenutno u ponudi imamo preko 500 nijansi lakova, trajnih lakova i gelova od kojih si svatko može pronaći savršenu. 

Od brandova izdvajamo Jana Nails, domaći brend koji se pomno i pažljivo testira i usavršava te kreira izvrsne i vrlo kvalitetne proizvode, danas i svjetski poznate. Brend je to koji ne testira na životinjama te neupitno glasi za jedan od najkvalitetnijih proizvoda u svijetu noktiju. Od ostalih tu su i američki brend OPI i ekskluzivni južnoafrički brend 100% veganskih i netoksičnih trajnih lakova Evo.

IBX sistem za jačanje noktiju

IBX sistem za jačanje noktiju pomaže kod prirodnog rasta noktiju tako što jača tanke, ekstremno elastične nokte i sanira nepravilnosti. Tretman ima produljeno djelovanje na prirodni nokat te proizvod nije potrebno uklanjati. Potiče rast i sprječava daljnje ljuštenje. Ove dobrobiti čine IBX idealnim dodatkom i trajnom laku.

Tretmani

Kontakt

telefon

Telefon

031 204 030

mail

Email

miju_info@yahoo.com

adresa

Adresa

Ulica Hrvatske Republike 26, Osijek

radno vrijeme

Radno vrijeme

Pon – pet: 07:00 – 21:00