Stopala, iako često manje vidljiva, su jedan od najvažnijih djelova tijela jer nam omogućuju kretanje. Poznato je da se na stopalima nalaze završeci živčanih vlakana što nam omogućuje osjet. Koža stopala je specifična te je vrlo bitno njegovati ju, kako zbog zdravlja tako i zbog ljepote. U našem salonu nudimo usluge medicinske, kozmetičke i kemijske pedikure.

Medicinska pedikura

Medicinska pedikura obuhvaća tretiranje svih zahtjevnijih problema sa stopalima kao što su: kurje oči, urasli nokti, bradavice, natisci, gljivice na noktima i druga medicinsko-estetska stanja nokta i nokatne ploče. Važno je dodati da se sav alat sterilizira u autoklavu nakon svakog klijenta što garantira kiruršku razinu sterilnosti. 

Kemijska pedikura

Kemijska pedikura je vrsta pedikure tijekom koje za uklanjanje mrtvih stanica kože na stopalima koristimo posebne preparate bez uputrebe skalpela, što ju čini pogodnom za dijabetičare. Kontraindikacije za korištenje kemijske pedikure su sklonost alergijama ili bilo kakva oštećenja kože u smislu vidljivih rana, posjekotina ili ogrebotina. 

Parafinska kupka

Parafinska kupka je prvenstveno namjenjena tretiranju suhe, dehidrirane i zrelije kože te ublažava tegobe sa zglobovima. Kombinacijom pilinga i maske potičemo cirklulaciju i dubinsku hidriramo kožu. Parafin koji koristimo za kupku je toplo ulje na bazi voska sa odličnim termo-terapijskim svojstvima.

Specijalnost našeg salona je protetika nokta, u koju ubrajamo nekoliko tretmana koji pomažu pri problemu urastanja, bolesti nokta ili različitih oštećenja.

‘BS’ špange

‘BS’ špange koriste se pri uraslom noktu. Postupak je potpuno neinvazivan, bezbolan i skoro neprimjetan, a dugotrajno je rješenje kod ovog problema. Kod noktiju oboljelih od gljivica koristimo posebne polimerizirajuće gelove s antimikotikom kojim ostvarujemo odlične rezultate u liječenju gljivica na noktima. 

Titan špange

Titan špange ili titanski aparatić koristi se za ispravljanje ili održavanje oblika nokta. Jednom postavljen na nokat, titanski nosač trajno ispravlja isti u prvim danima ili tjednima od postavljanja. Cilj tretmana je upravo spriječiti bilo kakav daljni problem. 

Protetika nokta

Protetika nokta je bezbolan tretman, u kojem se zbog bolesti nokta ili mehaničkih oštećenja, ploča nokta nadomjesti. Prema obliku, boji i karakteristikama izgleda kao prirodni nokat koji se trajno i nježno spaja s ostatkom nokta te stvara osnovu za obradu. Trajnost protetike nokta je do tri mjeseca. Najvažniji razlog upotrebe protetike je mogućnost korekcije nokta. Za tretman se koriste antimikotički gelovi koji sprječavaju daljnje širenje bolesti nokta.

Lift Up

Lift Up je profesionalni gel sustav za ispravljanje uraslih noktiju. Omogućuje pedikerima bezbolno i estetski najprihvatljivije rješenje za bolne, zakrivljene nokte, uz vidljive rezultate već nakon prve primjene. Lift Up je gel sustav u tri faze na koji se može nanositi lak i trajni lak te je nevidljiv na noktu. Postoje tri različita preparata koji se prilagođavaju svakom noktu, ovisno o njegovoj debljini i stupnju zakrivljenosti, te preparat koji sprječava ponovno urastanje nokta, tj. zadržava ga u ispravljenom stanju. Tretman već nakon prve primjene “širi” nokat za 2 mm, omogućavajući trenutno olakšanje kod urastanja noktiju, bilo na rukama ili na nogama.

Naši stručni pedikeri će Vam nakon tretmana stopala pomoći izabrati i preporučiti proizvode za daljnju njegu kako bi Vam rezultati postignuti na tretmanu trajali duže. 

Disk za pedikuru

Disk za pedikuru je moderan alat koji omogućuje brzu i lakšu pedikuru te istovremeno poboljšava kvalitetu same pedikure. Korištenje diskova ima brojne prednosti za kozmetičara koji radi tretman, te za klijenta. U odnosu na klasične alate koji se koriste u pedikuri, rad s diskovima skraćuje vrijeme trajanja postupka, rad je lakši i ugodniji, a njihova svrha višenamjenska. Kvaliteta rada pedikure je poboljšana, s obzirom da se odstranjuje mrtva koža bez ostataka, a zamjenjivi jednokratni ulošci osiguravaju potpunu sigurnost i higijenu.

Diskovi su rađeni od najkvalitetnijeg medicinskog nehrđajućeg čelika, zahvaljujući kojem, bez obzira na vrijeme i učestalost upotrebe, dugotrajno ostaju u savršenom stanju. Otvori na disku u obliku kapi osiguravaju smanjeno zagrijavanje stopala tijekom postupka, a površina i rubovi diska su pomno ispolirani kako bi bili sigurni za rad. Osim što je postupak tretmana brži, disk u kombinaciji sa zamjenjivim ulošcima osigurava bolju obradu kože stopala.

Tretmani

Kontakt

telefon

Telefon

031 204 030

mail

Email

miju_info@yahoo.com

adresa

Adresa

Ulica Hrvatske Republike 26, Osijek

radno vrijeme

Radno vrijeme

Pon – pet: 07:00 – 21:00