Limfna drenaža

Limfna drenaža specijalizirani je tretman koji nježno pomaže limfnom sustavu u održavanju tjelesne ravnoteže tekućine, cirkulaciji krvi i imunološkim mehanizmima. Limfa nastaje kao proizvod staničnog metabolizma koji se putem limfnih žila i limfnih žlijezda prenosi dalje u krvotok te se preko bubrega izlučuju štetni sastojci. Limfna tekućina sporo cirkulira tijelom, osobito kod spavanja, umora, hladnoće, stresa, nedovoljnog kretanja i nepravilne prehrane. Sve to dovodi do usporene i smanjene cirkulacije limfe i nagomilavanja toksina u organizmu, što negativno djeluje na funkcioniranje i stanje stanica, a time i tkiva i organizma u cjelini. Ona ciljano potiče protok limfe, kako bi se štetne tvari i suvišna tekućina iz tijela brže izlučile. Tijekom tretmana, metodom upuhivanja zraka u limfnim hlačama, stvara se pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. Estetske prednosti tretmana su smanjenje obujma i oteklina nogu, pomoć kod učvršćivanja tijela i razbijanje i razgradnja celulita.

Maderoterapija

Maderoterapija jedan je od najpoznatijih oblika anticelulitnih tretmana današnjice. Masažna tehnika koja je odlična alternativa uobičajenoj anticelulitnoj masaži, specifična po setu različitih drvenih alata koji se za nju koriste. Maderoterapija potiče limfnu drenažu tijela, odnosno izbacivanje toksina i tekućine iz organizma. Uklanja celulit i masne naslage iz tijela, tonira i zateže kozu, a najvažnije od svega je to da je tretman 100% prirodan. Korištenjem tehnike ponavljajućih pokreta drvenim alatom ciljano se obuhvaćaju svi dijelovi tijela na kojima su masne naslage i celulit vidljivi, te se kroz više tretmana radi na smanjenju vidljivosti istih. Cilj je naslage “razbiti”, smanjiti ispupčenja i vidljive rupice, tzv. narančinu kožu. Masaža se preporuča za oblikovanje i smanjenje struka, definiranje ruku te toniranje bedara i nogu. S obzirom da se radi o prirodnom tretmanu, možete biti sigurni da neće doći do alergije ili iritacije kože.

Brazilska maderoterapija

Brazilska maderoterapija je neinvazivan tretman oblikovanja tijela, u kojem se, kao i kod klasičnog tretmana koriste drveni rekviziti. Dok se kod klasične maderoterapije koriste drveni valjci, popularno nazvane oklagije, kod brazilske maderoterapije koriste se drvene čašice koje  dolaze u pet različitih veličina. Pritiskom čašice na površinu tijela stvara se vakum, pa se pažljivo isplaniranim pokretima po kritičnim zonama tijela dopire ne samo do površinskih naslaga masnog tkiva, već i do onih dubljih. Ovim se tretmanom tvrdokorne, dubinske naslage masnog tkiva „razbija“ na manje nakupine, koje se kasnije lakše razgrađuju. Brazilska maderoterapija se najčešće primjenjuje u 10 tretmana, tijekom kojih će i osobe sa izazovnim slučajevima masnog tkiva postići željene rezultate. Prednosti ovog tretmana su rastvaranje masnih stanica, oblikovanje tijela, brža i bolja limfna drenaža, bolja cirkulacija krvi i rezultati vidljivi nakon prvog tretmana kod velike većine osoba. 

Radiofrekvencija tijela

Radiofrekvencija tijela revolucionarni je tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez potrebe odlaska pod nož, stoga je idealan tretman za one koji ne žele kirurške zahvate, a ipak žele učiniti nešto za svoje tijelo. Tretman stimulira prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i mlađom. Riječ je o opuštajućem tretmanu koji uključuje primjenu kozmetičkog gela i toplog štapića kojim se prelazi po koži kružnim pokretima. Štap nježno zagrijava dubinske slojeve kože na približno 40 stupnjeva. To je trik kojim se zavarava mozak da pomisli kako je došlo do potencijalne ozljede. Ako vaš mozak pomisli da je tkivo oštećeno, potiče organizam na samoiscjeljenje. Tako se povećava proizvodnja kolagena i 
zatezanje elastičnih vlakana u koži. Takvo zatezanje je trenutačno, što znači da se koža učvršćuje i podiže odmah nakon prvog tretmana. Blaga toplina potiče i smanjenje broja masnih stanica te sužavanje pora. Koža nakon tretmana može pocrvenjeti, ali reakcija nestaje 36 sati nakon postupka, a rezultati se mogu vidjeti čak i nakon prvog tretmana. Prednost tretmana je što je pogodan za sve vrste koža i moguće ga je raditi na licu i tijelu.

Ulfit

Ulfit je ciljani, neinvazivni estetski tretman za zatezanje kože lica i tijela. Izuzetno učinkovita tehnologija odobrena od strane FDA za indikacije podizanja i zatezanja kože i potkožnog tkiva. Prva tehnologija koja neinvazivno djeluje na SMAS (sustav mišićnih aponeuroza), sloj lica koji se do sada mogao tretirati samo kirurškim faceliftingom. Ulfit prodire dublje u kožu, fokusirajući se na točno određenu dubinu koju tretira. Tretman je siguran, učinkovit i brz, a potpuni rezultati vidljivi su nakon samo jednog tretmana. Za pune rezultate na licu potrebno je pričekati 3-6 mjeseci, dok su rezultati Ulfit lipolize na tijelu mjerljivi odmah i poboljšavaju se kroz 4 tjedna. Tretman se izvodi medicinskim uređajem od strane licenciranog liječnika. 

Kavitacija tijela

Kavitacija tijela je učinkovita metoda eliminacije tvrdokornih masnoća i celulita. Brza i efikasna, provjerena tehnologija koja daje odlične rezultate bez operacijskih zahvata. Koristeći se ultrazvučnim valovima niske frekvencije, fragmentira potkožne tvrdokorne masne naslage koje se zatim prirodnim detoksifikacijskim procesima eliminiraju iz tijela. Kavitacija je odlična metoda i za sve one koji se žele riješiti celulita na području bedara, trbuha ili nogu. Rezultati mogu biti vidljivi čak i nakon prvog tretmana, a u kombinaciji s radiofrekvencijom i limfnom drenažom, oni će biti još brži i učinkovitiji.

Biostimulacija

Biostimulacija omogućuje različite, potpuno individualizirane programe koji se temelje na konkretnim podacima o godinama, spolu, tjelesnoj masi, mjerama, konstituciji, problematičnim dijelovima i traženim rezultatima za svakog klijenta. Omogućuje široki spektar programa za preoblikovanje tijela koji su osmišljeni za postizanje dugoročnih rezultata: 

  • Limfna drenaža i detoks programi koriste nježnu mikromasažu i stimulaciju limfnog sustava za uklanjanje viška tekućine i smanjenje otečenosti
  • Anticelulitni i cirkulacija programi omogućuju smanjenje celulita i poboljšanje mikrocirkulacije u tretiranom području.
  • Oblikovanje tijela programi biosignalima za mršavljenje i oblikovanje tijela omogućuju smanjenje obujma.
  • Podizanje, čvrstoća i tonus su tri kombinirana programa koji podižu i učvrščuju tijelo
  • MultiBody programi omogućuju da tri različita područja tijela istovremeno tretiramo s tri različita programa.
  • Holistički Fitness program sadrži seriju programa za snagu, povećanje mase i napetosti mišića, brže nego s uobičajenim vježbanjem.

Termo deka

Princip rada termo deke temelji se na infracrvenom zagrijavanju koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju i čitavi metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova te oslobađa protok limfe pa se može koristiti i u terapiji edema. Koristi se za anticelulitni tretman i tretman za mršavljenje. Prije samog ulaska u termo deku, tijelo se tretira odgovarajućim preparatima i umata u aluminijsku foliju. Zagrijanost termo deke je između 30 i 60°C , te se temperatura prilagođava ovisno o stanju i potrebama naših klijenata. Termo deka pruža detoks tijela i sprječava nakupljanje masnoća u tijelu, ubrzava lipolizu, znojenje te izlučivanje štetnih tvari, poboljšava imunološki sustav, uklanja bol i upale, ubrzava metabolizam te istovremeno uklanja umor i poboljšava apsorbciju hrane.

Klasična masaža tijela

Klasična masaža tijela je primjena sustavne manipulacije mekog tkiva u terapijske svrhe. Glavna svrha masaže je uklanjanje nakupljenog stresa i bolova u tijelu uzrokovanog različitim vanjskim podražajima te opuštanje tijela, s obzirom da masaža ima vrlo pozitivan učinak na cijelo tijelo. Masaža također može pomoći u problemu s cirkulacijom, koju poboljšava te omogućuje tijelu da provodi više kisika u tkivo i vitalne organe te stimulira protok limfe, čime se najviše poboljšava stanje kože. Masažom također možete poboljšati san, smanjiti glavobolje te bolove u određenim dijelovima tijela.

Tretmani

Kontakt

telefon

Telefon

031 204 030

mail

Email

miju_info@yahoo.com

adresa

Adresa

Ulica Hrvatske Republike 26, Osijek

radno vrijeme

Radno vrijeme

Pon – pet: 07:00 – 21:00