μ-Fill PIGM 400 – Oblozi s mikrostošcima protiv pigmentacijskih mrlja

• PROTIV PIGMENTACIJSKIH MRLJA • MIKROSTOŠCI OD 100 % AKTIVNIH SASTOJAKA • TEHNOLOŠKA INOVACIJA

μ-Fill PIGM 400 predstavlja tehnološku inovaciju koja djeluje na lokalizirane pigmentacijske mrlje. Ovi oblozi prekriveni mikrostošcima i proizvedeni od 100 % solidificiranih aktivnih sastojaka mogu prodrijeti u različite slojeve epiderme. Potpuno se rastapaju za otpuštanje i širenje aktivnih sastojka. Njihovo posvjetljujuće djelovanje smanjuje izgled tamnih mrlja na površini kože te tako stvara ujednačenije i ravnomjernije područje.

Preporučuje se za trenutna stanja kože s lokaliziranim pigmentacijskim mrljama.

Opis

Maske su posljednji proizvodi koji se nanose prije faze njege. Sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka koji dubinski čiste i uravnotežuju kožu. Maske sadrže esencijalne masne kiseline koje obnavljaju proteolipidnu ovojnicu kože nakon eksfolijacije te pripremaju kožu za upijanje proizvoda koji se nanose u fazi njege. Za Biologique Recherche je specifično da se maske s namjerom nanose u sredini, a ne na kraju protokola njege, kako se aktivni sastojci naneseni u kasnijoj fazi ne bi odstranili prilikom skidanja maske.

UPUTE ZA UPOTREBU

UPUTE ZA UPOTREBU

1. Nanosite na čistu i suhu kožu tri puta tjedno tijekom mjesec dana, po mogućnosti navečer.
2. Uklonite tvrdu prozirnu podlogu i bijeli zaštitni film.
3. Stranu prekrivenu mikrostošcima postavite na pigmentacijsku mrlju. Nježno privijte vrhovima prstiju za potpuno prianjanje.
4. Ostavite da djeluje najmanje tri sata ili preko noći. Uklonite i bacite oblogu

MJERE OPREZA

MJERE OPREZA

• Proizvod za jednokratnu upotrebu.
• Samo za vanjsku upotrebu.

PAKIRANJE

PAKIRANJE

12 komada