Patchs Défatigants – Maska od bioceluloze protiv podbuhlosti i za zaglađivanje područja oko očiju

• PROTIV TAMNIH PODOČNJAKA I PODBUHLOSTI • PROTIV BORA • PROTIV DEHIDRACIJSKIH BORICA

Patchs Défatigants su oblozi natopljeni formulom bogatom aktivnim sastojcima koji djeluju protiv podbuhlosti kapaka, tamnih podočnjaka i bora. Prirodne podloge od bioceluloze, kružnog oblika, savršeno prianjaju na kožu oko očiju pružajući potpun i učinkovit tretman ovog područja. Odmah nakon upotrebe, smanjuje se podbuhlost kapaka, koža postaje glatka, borice su manje vidljive, a oči izgledaju odmorno.

Preporučuje se za trenutna stanja umorne kože s podočnjacima.

Opis

Maske su posljednji proizvodi koji se nanose prije faze njege. Sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka koji dubinski čiste i uravnotežuju kožu. Maske sadrže esencijalne masne kiseline koje obnavljaju proteolipidnu ovojnicu kože nakon eksfolijacije te pripremaju kožu za upijanje proizvoda koji se nanose u fazi njege. Za Biologique Recherche je specifično da se maske s namjerom nanose u sredini, a ne na kraju protokola njege, kako se aktivni sastojci naneseni u kasnijoj fazi ne bi odstranili prilikom skidanja maske.

UPUTE ZA UPOTREBU

UPUTE ZA UPOTREBU

1. Očistite i osušite kožu.
2. Podijelite vrećicu na dva dijela. Svaki je oblog pakiran između plavog netkanog materijala i bijele najlonske tkanine.
3. Uklonite plavi netkani materijal i odvojite oblog od najlonske tkanine.
4. Postavite oblog na područje oko oka tako da je najširi dio na donjem kapku, a najuži dio na gornjem.
5. Ostavite obloge da djeluju 15 minuta, zatim ih uklonite i kružnim pokretima masirajte područje do potpunog upijanja viška seruma.

MJERE OPREZA

MJERE OPREZA

• Proizvod za jednokratnu upotrebu.
• Samo za vanjsku upotrebu.

PAKIRANJE

PAKIRANJE

Jedna vrećica s dva obloga