Liftkiss – Oblog za konturu i volumen usana

• ZAGLAĐUJE • POPUNJAVA • OBNAVLJA

Esencijalni unaprijed natopljeni tretmanski oblog, Liftkiss vidljivo i trenutačno zaglađuje i popunjava usne i njihove konture. Obogaćena obnavljajućim aktivnim sastojcima, biocelulozna maska učinkovito potiče obnavljanje kože te tako smanjuje izgled oštećenih usana. Njegova formula, koja se sastoji od hidracijskih aktivnih sastojaka, usnama pruža trenutačno popunjavajući* učinak te neposredno smanjuje osjećaj nelagode. Izgled dehidracijskih borica na konturi usana je smanjen, usnama se vraća gipkost i volumen.
*Na usne djeluje stimulirajuće.

Preporučuje se za dehidrirana i oštećena trenutna stanja usana, sa znakovima starenja.

Opis

Maske su posljednji proizvodi koji se nanose prije faze njege. Sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka koji dubinski čiste i uravnotežuju kožu. Maske sadrže esencijalne masne kiseline koje obnavljaju proteolipidnu ovojnicu kože nakon eksfolijacije te pripremaju kožu za upijanje proizvoda koji se nanose u fazi njege. Za Biologique Recherche je specifično da se maske s namjerom nanose u sredini, a ne na kraju protokola njege, kako se aktivni sastojci naneseni u kasnijoj fazi ne bi odstranili prilikom skidanja maske.

UPUTE ZA UPOTREBU

UPUTE ZA UPOTREBU

1. Otvorite vrećicu i s obloga uklonite dva netkana zaštitna filma.
2. Vrhovima prstiju postavite oblog i zagladite ga tako da u potpunosti prekriva usne i njihove konture. Ponovno namjestite oblog ako je potrebno.
3. Oblog ostavite da djeluje 20 minuta, uklonite ga, a višak proizvoda utrljajte masiranjem usana.

MJERE OPREZA

MJERE OPREZA

• Proizvod za jednokratnu upotrebu.
• Samo za vanjsku upotrebu.
• Ne gutati.

PAKIRANJE

PAKIRANJE

Jedan oblog