HYDRAbeauty facial

Svjetski popularan i sofisticiran tretman lica koji istovremeno pročišćava, hrani i pomlađuje kožu.

HYDRAbeauty tretman se primjenjuje kada je suhoj i umornoj koži potrebna revitalizacija koja će joj osigurati dubinsku hidraciju i njegu te za neinvazivno čišćenje masne, seboroične i aknaste kože te za tretman kože koja je sklona rozaceji jer nema zagrijavanja kože parom.

Dijamantna mikrodermoabrazija je prvi korak HYDRAbeauty facial tretmana. Ona uklanja i ljušti površinski sloj mrtvih stanica kože i potiče regeneraciju epidermisa. Umanjuje sitne bore i nepravilnosti te značajno zaglađuje kožu.

Nakon mikrodermoabrazije slijedi čišćenje vodom, odnosno posebno dizajniranim serumima bogatim aktivnim tvarima koji dubinski pročišćavaju kožu.

Prvi serum sadrži kombinaciju snažnih AHA kiselina uključujući mliječnu, glikolnu, limunsku, jabučnu, pirogrožđanu i vinsku kiselinu. Sadrži također pročišćavajuće i umirujuće ekstrakte Aloe Vere, bambusa, Indijskog lotusa, sladića te pantenol i alantoion.

Drugi serum s kojim se dubinski čisti lice kobinacija je glikolne i salicilne kiseline, probiotiskih kultura i ekstrakata gotu kole, bakope i umirujućih B vitamina.

Treći je serum snažno hranjiva mješavina hijaluronske kiseline različitih molekularnih masa, beta-glukana, bifida ferment filtrata i ekstrakta gljive Sparassis crispa. Poliglutaminska kiselina i snažni bakrovi peptidi za obnovu i pomlađivanje kože djeluju duboko u koži i potiču stanični metabolizam te proizvodnju novog kolagena. Palmitoyl tripeptid-1 popravlja oštećenja na koži uzrokovane vanjskim stresorima poput UV zračenja i osnažuje njezin prirodni obrambeni sustav. Palmitoil tetrapeptid-7 smanjuje upalni odgovor kože modulacijom aktivnosti interleukina i na taj način smanjuje glikaciju proteina kože što je jedan od glavnih uzroka starenja kože.

Nakon čišćenja slijedi elektroporacija s LED fototerapijom u kombinaciji s IonActive boosterima za specifičnu njegu kože kojom serumi prodiru dublje u kožu za tretiranje posebnih stanja kože. Boosteri sadrže iznimne koncentracije aktivnih sastojaka poput hijaluronske kiseline, vitamina C, retinola ili peptida specifičnih za tretiranje hiperpigmentacija. Za razliku od ionto i mezoporacije koje prodiru samo do dermisa, eletroporacijom aktivni sastojci mogu proći do potkožnog tkiva i tako djelovati snažno na uzrok svih problema s kožom.

Tretman se završava njegom lica.

Cijena osnovnog HYDRAbeauty Facial tretmana je 350 kn, a kada se kombinira s Dermalogica IonActive boosterima je 450 kn.

+2