Black Forest Spray

20,00 

Osvježavajući sprej za lice i tijelo s cvjetno-drvenastim “šumskim mirisom”.

POTREBE POTROŠAČA: Uravnotežuje i obnavlja kožu

TIP KOŽE: Pogodno za sve tipove kože

Opis

ČAROBNA BLAGA CRNE ŠUME

BAZGA se tisućama godina koristi kao ljekovita biljka. Stoljećima je poznata kao “živa medicinska škrinja” te se koristila za razne bolesti i probleme. Na primjer, cvjetovi su korišteni u tradicionalnoj narodnoj medicini za prehlade. Branje se uvijek odvija u kasno proljeće, kada je svaki cvijet dosegnuo svoje individualno savršenstvo. Cvjetove bazge posebno karakterizira visok sadržaj flavonoida. Ostali vrijedni sastojci “cvjetnog čuda” su fenolne kiseline, tanini i polisaharidi. U današnje vrijeme zaboravljene su vrijedne sposobnosti mnogih ljekovitih biljaka, zato naše nove formule otkrivaju zaboravljene blagodati. Za razvoj našeg biljnog kompleksa šume Schwarzwald vratili smo se ovom tradicionalnom znanju.
Ekstrakt bazge hidrira i podržava REGENERACIJU kože pod stresom.

MAHOVINA se smatra najstarijom kopnenom biljkom na svijetu. Njezino postojanje je zabilježeno, prije oko 440 do 450 milijuna godina, kada je Zemlja još uvijek bila vrlo nepovoljno mjesto za život. Njezina sposobnost napredovanja u najnepovoljnijim uvjetima zadržana je do danas. Može se naći u cijelom svijetu, pa tako i u šumi Schwarzwald. Lako je prepoznatljiva na tlu. Odgovara joj vlažna klima, stoga joj ova čarobna šuma osigurava uvjete za rast i razvoj. Biljka mahovine ima veliku sposobnost prilagodbe različitim promjenjivim životnim uvjetima bez obzira gdje se nalazi njezino stanište.
Naš ekstrakt mahovine podržava BARIJERNU FUNKCIJU kože i jača njezinu OTPORNOST, što joj omogućuje bolju prilagodbu svim klimatskim uvjetima.

PAPRAT uspijeva na Zemlji milijunima godina. Paprati su bile prve biljke na kopnu koje su rasle prema gore i imale sustav odvodnje vode i hranjivih tvari. Osim toga, imale su posebne zaštitne mehanizme kako bi izdržale tadašnje ekstremne temperature, sušu i jako UV zračenje. Zajedno s divovskim precima iz obitelji mahovina, formirali su velike močvarne šume, pretvarajući ogromne količine CO2 iz atmosfere u biomasu. Klima na Zemlji se promijenila, Zemlja se ohladila. Papratnjače su tako značajno pridonijele tome da Zemlja postane planet pogodan za život s velikom biološkom raznolikošću. Paprat ima sposobnost ne samo da prkosi teškim životnim uvjetima, već ih i mijenja na bolje. Stoga je idealna komponenta Schwarzwaldovog kompleksa u jedinstvenom biljnom kompleksu šume Shwarzwald.
Naš ekstrakt paprati ima balansirajući učinak i vraća kožu u RAVNOTEŽU.

PRIRODNE SILE SCHWARZWALD ŠUME UJEDINJENE U JEDNOM KOMPLEKSU

Jedinstveni sastav, našeg “Schwarzwald spreja” sadrži bazgu, paprati i mahovine koje zajedno čine naš jedinstveni biljni kompleks Schwarzwald šume. Kompleks djeluje sinergijski, vraća kožu u ravnotežu, jača i regenerira, te preplavljuje dodatnom količinom vlage.

TAJNA NAŠEG SPREJA

Schwarzwald sprej sadrži najveću koncentraciju biljnog kompleksa od svih proizvoda BIODROGA BIOSCIENCE INSTITUT i time najveću snagu. Zato je to naš osobni “proizvod heroj” i apsolutni “must-have” za svaku kožu.

Značajke proizvoda

Značajke proizvoda

Proizvod ne sadrži sastojke:

black forest spray sastojci

Prirodni sastojci 99,9%

GLAVNI SASTOJAK:
Schwarzwald kompleks

 

Upotreba

Upotreba

Sprej poprskajte ujutro, navečer i tijekom dana na udaljenosti od 20 cm od lica i tijela.

PRIMJENA U TRETMANU:
Uključite ga u svaki BIODROGA BIOSCIENCE INSTITUT tretman te kombinirajte s našim SCHWARZWALD RITUALOM. Tako će te svakog klijenta pripremiti za njegu lica te mu omogućiti da u opuštajuću i istovremeno energizirajuću atmosferu Schwarzwald šume. Poprskajte Schwarzwald sprej za ugodan sobni miris i nježno osvježenje u zraku iznad klijenta, zatim navlažite ruke i izvedite SCHWARZWALD RITUAL u skladu s protokolom Biodroga priručnika za tretmane. Svaki biodroga BIOSCIENCE INSTITUT tretman završite osvježavajućim sprejem te time omogućite klijentu završni vitalizirajući osjećaj te novu energiju.

PRIMJENA UZ APARATIVNU NJEGU
Ultrazvuk
Nakon tretmana radio frekvencijom

Djelovanje & preporuka

Djelovanje & preporuka

Regenerira i vitalizira lice i tijelo
Umirujući učinak
Daje koži ugodan osjećaj svježine
Omogućuje koži da diše

Prodajni savjeti

Prodajni savjeti

  • “Osvježenje iz hladnjaka”: držite Schwarzwald sprej u hladnjaku i integrirajte ga u ritual ljepote svako jutro i večer.
  • Stresan život? Opustite se u naslonjaču, zatvorite oči, poprskajte Schwarzwald sprej i prepustite misli u čaroliju Schwarzwald šume 5 minuta. Nakon toga, mnogo je lakše nastaviti svakodnevnicu s novom energijom.
  • Putovanje? Nema problema – Schwarzwald sprej savršeno se uklapa u ručnu prtljagu i može olakšati vrijeme čekanja u zračnoj luci ili dugu vožnju automobilom.
  • Savršeno osvježenje tijekom ljetnih dana.
  • Umorne noge? Bez obzira radi li se o otečenim nogama tijekom ljeta ili umornim nogama zimi, Schwarzwald sprej pruža svježinu i ponovno čini umorne noge odmornim.
  • Obogaćuje svakodnevnu skin care rutinu i njeguje kožu.