Green Peel

Originalni biljni piling sa tradicijom dugom više od pedeset godina koji je kreirala dermatologinja Dr Christine Schrammek. Razvijen kako bi tretirao različite probleme kože poput bora, hiperpigmentacija i akni. Temelji se isključivo na prirodnim sastojcima i patentiranoj mješavini biljnih ekstrakata. Sinergijski učinak tajne recepture bilja u Green Peel pilingu daje trenutno vidljive i trajne rezultate uz minimalne nuspojave i kratak period oporavka.

Green Peel pojačava mikrocirkulaciju kože, dotok kisika i izmjenu tvari u stanicama kože. Ima epidermalno abrazivan učinak, eliminira gornje slojeve kože i ubrzava regeneraciju epidermisa. Povećava proizvodnju vlastitog kolagena i usporava razgradnju gradivnih sastojaka kože inhibirajući enzim elastozu. Komedolitički učinak pilinga pomaže u tretiranju akni – smanjuje začepljenje žlijezda lojnica, čisti pore te pomaže zacjeljivanje i oporavak kože. Svi pokazatelji zdravlja i kvalitete kože su poboljšani; koža je čvršća, glađa, blistavija, bore su smanjenje a ožiljci i akne manje izražene.

Postoje tri vrste Green Peel pilinga. Classic, Energy i Fresh up.

CLASSIC je najjača vrsta Green Peel pilinga prije kojeg je potrebno napraviti detaljne konzultacije, a nakon njega nužna je specifična kućna njega koja je uključena u cijenu tretmana. Kontraindikacije za Green Peel Classic su uzimaje kortizona, citostatici, tretinoin, pripravci od gospine trave i klorpromazin (potrebno je proći 4 tjedna od prestanka uzimanja do primjene pilinga).

Green Peel ENERGY je srednje jaki piling za poboljšanje cirkluacije blijede i suncem oštećene kože, ispravlja debelu i hiperkeratiniziranu kožu, uklanja prve bore i linije. Ublažava hiperpigmentacije i pomaže kod akni. Nakon pilinga se može se javiti blago crvenilo, ovisno o tipu kože. Zbog aktivacije cirkulacije, može se javiti blago perutanje kože.

Green Peel FRESH UP instant je rješenje za regeneraciju, vitalnost i prevenciju znakova starenja. Brzo omekšava hiperkeratiniziranu kožu i dubinski pročišćava te ima trenutno učvršćujući učinak. Najsvestraniji tretman bez nuspojava i vremena oporavka.

Nakon svake kozmetičke procedure dobit ćete savjetovanje o kućnoj njezi i preporuci proizvoda idealnih za Vašu kožu.

Green Peel CLASSIC – 1200 KN

Green Peel Energy – 400 KN

Green Peel Fresh Up – 300 KN

0