Toleskin [M] – Smirujuća maska i sterilni serum za krizna stanja kože i obnavljanje lipida

• PROTIV CRVENILA • SMIRUJE • OBNAVLJA LIPIDE

Ključan saveznik u slučaju prejake kožne reaktivnosti, Toleskin [M] je istinska „protuatopijska“ maska. S formulom na bazi ekstrakta balončića, ultimativnog smirujućeg aktivnog sastojka, smiruje epidermu prije ili nakon početka kriznog stanja kože. Njezina obnavljajuća formula pruža koži masne kiseline potrebne za sprječavanje gubitka vode i jačanje kožne barijere. Trenutačno smanjuje crvenilo te pruža ugodan i smirujući učinak. Koža je zdravija i jača te je spremna zaštititi se od svakodnevnog vanjskog stresa. Serum je proizveden u sterilnom okruženju. Dermatološki ispitano.

Preporučuje se za netolerantna trenutna stanja kože.

Opis

Maske su posljednji proizvodi koji se nanose prije faze njege. Sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka koji dubinski čiste i uravnotežuju kožu. Maske sadrže esencijalne masne kiseline koje obnavljaju proteolipidnu ovojnicu kože nakon eksfolijacije te pripremaju kožu za upijanje proizvoda koji se nanose u fazi njege. Za Biologique Recherche je specifično da se maske s namjerom nanose u sredini, a ne na kraju protokola njege, kako se aktivni sastojci naneseni u kasnijoj fazi ne bi odstranili prilikom skidanja maske.

UPUTE ZA UPOTREBU

UPUTE ZA UPOTREBU

1. Očistite i osušite lice i vrat. Otvorite vrećicu po širini.
2. Otvorite tubu tako da trganjem skinete čep i ulijte sav serum u vrećicu. Izravnajte vrećicu da ravnomjerno rasporedite serum.
3. Izvadite masku iz vrećice, potpuno je izravnajte, uklonite zaštitni film i prislonite masku na kožu. Vrhovima prstiju zagladite masku za potpuno prianjanje te je ostavite da djeluje 20 minuta.
4. Uklonite i bacite masku. Umasirajte višak proizvoda u kožu počevši od donjeg prema gornjem dijelu lica.

MJERE OPREZA

MJERE OPREZA

• Izbjegavati dodir s očima.
• Samo za vanjsku upotrebu.

PAKIRANJE

PAKIRANJE

Jedna maska i serum od 15 ml