Masque PIGM 400 – Maska za lice za posvjetljivanje i pojačavanje blistavosti tena

• PROTIV PIGMENTACIJSKIH MRLJA • USAVRŠAVA • POSVJETLJUJE

Masque PIGM 400 sadrži koncentrirane aktivne sastojke s izuzetnim učinkom posvjetljivanja tena i antioksidacijskim svojstvima koji djeluju kao pravi booster za postizanje blistavog tena. Podloga maske od liocela, mekša od svile, savršeno prianja na lice što omogućuje optimalno prodiranje aktivnih sastojaka u kožu. Ujednačava ten, ublažava estetske nedostatke i trenutno kožu čini savršeno blistavom.

Preporučuje se za pigmentirana i siva trenutna stanja kože.

Opis

Maske su posljednji proizvodi koji se nanose prije faze njege. Sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka koji dubinski čiste i uravnotežuju kožu. Maske sadrže esencijalne masne kiseline koje obnavljaju proteolipidnu ovojnicu kože nakon eksfolijacije te pripremaju kožu za upijanje proizvoda koji se nanose u fazi njege. Za Biologique Recherche je specifično da se maske s namjerom nanose u sredini, a ne na kraju protokola njege, kako se aktivni sastojci naneseni u kasnijoj fazi ne bi odstranili prilikom skidanja maske.

UPUTE ZA UPOTREBU

UPUTE ZA UPOTREBU

1. Očistite i osušite kožu lica i vrata.
2. Otvorite vrećicu, rastvorite i izravnajte masku, zatim uklonite zaštitni poliesterski film.
3. Masku stavite na kožu.
4. Vrhovima prstiju zagladite masku za potpuno prianjanje.
5. Ostavite da djeluje 20 minuta.
6. Uklonite i bacite masku.
7. Višak proizvoda umasirajte zaglađujućim pokretima od sredine prema vanjskoj strani lica i odozdo prema gore, od vrata do čela.

MJERE OPREZA

MJERE OPREZA

• Proizvod za jednokratnu upotrebu.
• Samo za vanjsku upotrebu.

PAKIRANJE

PAKIRANJE

Kutija s četiri maske