SLOW AGE – 24h bogata njega

55,00 

Njegujuća formulacija i pre – anti age njega kože
POTREBE POTROŠAČA: Energiija + svježina

TIP KOŽE: Za sve tipove kože, posebna namjena kod suhe kože s nedostatkom vlage

TIP EMULZIJE V/U

 

Opis

SLOW AGE – USPORITE PROCESE STARENJA KOŽE

U mladosti naša koža samostalno i redovito proizvodi nove stanice kože. To se naziva epidermalni ciklus, koji osigurava da se stanice epidermisa obnavljaju otprilike svakih 28 dana. U dermisu koža redovito proizvodi kolagen, elastin i druge tvari važne za njezinu strukturu, poput hijaluronske kiseline. Subkutis, koji tvori masno vezivno tkivo kože, pohranjuje dragocjenu energiju i daje dodatni volumen koži. Mnogi različiti metabolički procesi odvijaju se punom brzinom u koži, omogućena je dobra cirkulacija krvi i vrlo dobro funkcionira zacjeljivanje rana na koži.

Već od 25. godine koža počinje starjeti. Malo po malo usporavaju se njeni prirodni procesi koji su kožu održavali mladom i svježom. Stanični metabolizam i obnova se znatno usporava, prokrvljenost kože se smanjuje, a mladenački prirodni sjaj nestaje. Prvi vidljivi znakovi starenja pojavljuju se postupno. Tu prije svega spadaju sitne isušene bore kao i pojava dubokih izraženijih bora.

BIODROGA ima savršene proizvode za njegu koje koža treba. Sada je savršeno vrijeme da je opskrbite prvim nježnim aktivnim sastojcima prije starenja kako biste spriječili i učinkovito suzbili razvoj simptoma progresivnog starenja kože. Budući da je definitivno mnogo teže poništiti već postojeće znakove starenja, pametnije je odgoditi njezine procese.

Značajke proizvoda

Značajke proizvoda

Proizvod ne sadrži sastojke:

REPAIR AND PROTECT SASTONIJ

Prirodni sastojci 99.3%

GLAVNI SASTOJCI :
Black Forest Complex
Glikoproteini
Vitamin C

Upotreba

Upotreba

Nanesite na kožu svakodnevno ujutro i navečer nakon čišćenja, tonika, upotrebe seruma/koncentrata za kožu i njege oko očiju te umasirajte.

MOGUĆNOST PRIMJENE
Ovisno o individualnom stupnju starenja kože, može se integrirati u BIODROGA HIDRATIZIRAJUĆI TRETMAN LJEPOTE ili ANTI AGE TRETMAN LJEPOTE. Može se koristiti kao završna njega ili kao medij za masažu u tretmanu.

 

Djelovanje & preporuka

Djelovanje & preporuka

Spriječava pojavu linija i bora, usporava procese starenja kože.
Vraća koži vitalnost i dozu energije.
Intenzivno hidrira i njeguje u isto vrijeme.
Osigurava mladenački izgled kože.
Zahvaljujući bogatoj teksturi pruža osjećaj apsolutne njege i nahranjene kože.