PERFECT AGE – Serum

39,90 

Visoko učinkovit serum za zrelu kožu s učinkom protiv bora

POTREBE POTROŠAČA: Volumen i oblikovanje

TIP KOŽE: Pogodno za sve tipove kože

 

Opis

NOT ANTI AGE – BUT PERFECT AGE “Uživaj u životu!” Ovo je osnovna izjava generacije 50+. Oni imaju koristi od svojih iskustava, imaju mudrost i stil, samouvjereni su i željni života To je osnovna ideja generacije 50+. Imaju iskustvo, svoje ideje i stil, samouvjereni su i mladi! Moderna žena današnjice jasno prepoznaje znakove vremena, ali daje svojoj koži priliku da razvije maksimalnu ljepotu u ovom životnom razdoblju. Ona zna da kada se osjeća dobro u svojoj koži, to se odražava i na njezin izgled. Želi biti njegovana i osjećati se dobro u svakomživotnom razdoblju. Anti-aging više nije u središtu pozornosti.
Ljepota nije stvar godina, već odnosa prema životu.

POSTIGNITE V-OBLIK LICA! Menopauza je početak mnogih promjena za svaku ženu. Uzrok promjena je u hormonalnoj ravnoteži. Hormoni se često nazivaju biokemijskim meessengerima budući da su okidači mnogih procesa u tijelu. U koži potiču sintezu kolagena, diobu stanica, cirkulaciju te osiguravaju optimalnu količinu kisika i hranjivih tvari za stanice kože. Također reguliraju izlučivanje sebuma i razinu vlage.

Razina estrogena opada, što uzrokuje gubitak trećine ukupnog kolagena u koži tijekom prvih pet godina menopauze. Zbog gubitka hormona naš najveći organ gubi stabilnost, volumen te zalihe vlage. Koža opada, gubi elastičnost te dolazi do pojava bora i linija. Posebno na području brade, obraza te prijelaza prema vratu. Mijenja se čitavi oblik licam, mladoliki V-oblik prelazi u A-oblik.

Ovi procesi ne mogu se u potpunosti zaustaviti. Ali, umjesto prihvaćanja posljedica ovih procesa, kožu možemo optimizirati uz pomoć odgovarajućih proizvoda za njegu. Čak i zrela koža može izgledati savršeno za svoje godine, bez obzira na znakove starenja. Proizvodi PERFECT AGE linije daju V-lifting efekt uz pomoć jedinstvenih aktivnih sastojaka. Podižu i učvršćuju konture lica. Posebno odabrani sastojci zatežu kožu lica, stimuliraju sintezu kolagena, sprječavaju daljnji gubitak elastičnosti te stabiliziraju količinu vlage u koži.

Značajke proizvoda

Značajke proizvoda

Proizvod ne sadrži sastojke:

perfect age serum sastonic

Prirodni sastojci 99,9%

GLAVNI SASTOJCI
Schwarzwald kompleks
Ekstrakt konopljike
Biopeptidi

Upotreba

Upotreba

Nanesite svakodnevno ujutro i navečer na očišćenu i zategnutu kožu te nježno umasirajte. Zatim nanesite njegu prema potrebama kože. Ako je potrebno, upotrijebite piling prije nanošenja seruma.

PRIMJENA U TRETMANU
Posebno pogodan za BIODOROGA PERFECT AGE TREATMENT
Serum se može integrirati u klasični tretman lica nakon nanošenja pilinga

KOMBINACIJA S APARATIVNOM NJEGOM
Ultrazvuk
Može se primjeniti nakon tretmana radiofrekvencije

 

 

Djelovanje & preporuka

Djelovanje & preporuka

Jača i definira konture lica
Dugoročno poboljšava elastičnost kože
Umanjuje pojavu bora
Optimizira količinu vlage u koži