PERFECT AGE – 24h Care rich

86,00 

Re-Contouring 24h za njegu suhe i zahtjevne kože

POTREBE POTROŠAČA: Volumen i oblikovanje

TIP KOŽE: Pogodno za sve tipove kože

TIP EMULZIJE O/W (ulje u vodi = lagana tekstura)

 

Opis

NOT ANTI AGE – BUT PERFECT AGE “Uživaj u životu!” Ovo je osnovna izjava generacije 50+. Oni imaju koristi od svojih iskustava, imaju mudrost i stil, samouvjereni su i željni života To je osnovna ideja generacije 50+. Imaju iskustvo, svoje ideje i stil, samouvjereni su i mladi! Moderna žena današnjice jasno prepoznaje znakove vremena, ali daje svojoj koži priliku da razvije maksimalnu ljepotu u ovom životnom razdoblju. Ona zna da kada se osjeća dobro u svojoj koži, to se odražava i na njezin izgled. Želi biti njegovana i osjećati se dobro u svakomživotnom razdoblju. Anti-aging više nije u središtu pozornosti.
Ljepota nije stvar godina, već odnosa prema životu.

POSTIGNITE V-OBLIK LICA! Menopauza je početak mnogih promjena za svaku ženu. Uzrok promjena je u hormonalnoj ravnoteži. Hormoni se često nazivaju biokemijskim meessengerima budući da su okidači mnogih procesa u tijelu. U koži potiču sintezu kolagena, diobu stanica, cirkulaciju te osiguravaju optimalnu količinu kisika i hranjivih tvari za stanice kože. Također reguliraju izlučivanje sebuma i razinu vlage.

Razina estrogena opada, što uzrokuje gubitak trećine ukupnog kolagena u koži tijekom prvih pet godina menopauze. Zbog gubitka hormona naš najveći organ gubi stabilnost, volumen te zalihe vlage. Koža opada, gubi elastičnost te dolazi do pojava bora i linija. Posebno na području brade, obraza te prijelaza prema vratu. Mijenja se čitavi oblik licam, mladoliki V-oblik prelazi u A-oblik.

Ovi procesi ne mogu se u potpunosti zaustaviti. Ali, umjesto prihvaćanja posljedica ovih procesa, kožu možemo optimizirati uz pomoć odgovarajućih proizvoda za njegu. Čak i zrela koža može izgledati savršeno za svoje godine, bez obzira na znakove starenja. Proizvodi PERFECT AGE linije daju V-lifting efekt uz pomoć jedinstvenih aktivnih sastojaka. Podižu i učvršćuju konture lica. Posebno odabrani sastojci zatežu kožu lica, stimuliraju sintezu kolagena, sprječavaju daljnji gubitak elastičnosti te stabiliziraju količinu vlage u koži.

Značajke proizvoda

Značajke proizvoda

Proizvod ne sadrži sastojke:

24h sastonijPrirodni sastojci 95,5%

GLAVNI SASTOJCI :
Schwarzwald kompleks
Ekstrakt konopljike
Biopeptid

Upotreba

Upotreba

Nanesite na kožu ujutro i navečer nakon čišćenja, toniranja i seruma te umasirajte.
 
PRIMJENA U TRETMANU
Posebno pogodan za BIODROGA PERFECT AGE TREATMENT
Pogodno za masažu

Djelovanje & preporuka

Djelovanje & preporuka

Jača i definira konture lica
Vraća elastičnost kože
Opskrbljuje kožu lipidima, vrijednim uljima i biljnim maslacem koji zajedno štite od dehidracije
Njeguje kožu, zaglađuje suha i gruba područja kože