Caviar Vert – Biocelulozna maska protiv bora i za zaglađivanje kože lica

• PROTIV BORA • ZAGLAĐUJE • UČVRŠĆUJE

Trenutačno rješenje za borbu protiv znakova starenja, Masque Caviar Vert ima učinak zatezanja te popunjava bore i borice na licu. Formuliran na bazi zelenog kavijara i segmenta kolagena, ovaj proizvod pomaže tonirati epidermu te tako poboljšava izgled strukture kože. Bore su vidljivo zaglađene, a crte lica zategnute. U savršenom skladu s epidermom, pružajući učinak „druge kože“, biocelulozna tkanina puna je zaglađujučih i učvršćujućih aktivnih sastojaka protiv bora, za neusporedivi trenutačan rezultat.

Preporučuje se za trenutna stanja kože sa znakovima starenja.

Opis

Maske su posljednji proizvodi koji se nanose prije faze njege. Sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka koji dubinski čiste i uravnotežuju kožu. Maske sadrže esencijalne masne kiseline koje obnavljaju proteolipidnu ovojnicu kože nakon eksfolijacije te pripremaju kožu za upijanje proizvoda koji se nanose u fazi njege. Za Biologique Recherche je specifično da se maske s namjerom nanose u sredini, a ne na kraju protokola njege, kako se aktivni sastojci naneseni u kasnijoj fazi ne bi odstranili prilikom skidanja maske.

UPUTE ZA UPOTREBU

UPUTE ZA UPOTREBU

1. Očistite i osušite kožu lica i vrata. Otvorite vrećicu, izravnajte masku, zatim uklonite zaštitni film s obje strane.
2. Nanesite na kožu. Vrhovima prstiju zagladite masku za potpuno prianjanje te je ostavite da djeluje 15 minuta.
3. Uklonite i bacite masku. Masirajte kožu zaglađujućim pokretima od unutarnje prema vanjskoj strani lica, od vrata prema čelu.

MJERE OPREZA

MJERE OPREZA

• Proizvod za jednokratnu upotrebu.
• Samo za vanjsku upotrebu.

PAKIRANJE

PAKIRANJE

Jedna maska