Liposculpt AC – Krema za oblikovanje kontura i figure tijela

• ANTICELULITNO DJELOVANJE • UČVRŠĆUJE • OBLIKUJE

Sa svojim višestrukim prednostima za postizanje vitkijeg izgleda, Liposculpt AC profinjuje figuru i ublažava izgled celulita. Njegovi lipolitički i drenažni aktivni sastojci pomažu smanjiti količinu adipoznog (lipolitičko djelovanje) i vodenog celulita (djelovanje na mikrocirkulaciju). Potiču razbijanje masnih naslaga i vode pohranjene u tkivu. Opseg struka u prosjeku je smanjen za 1,0 cm, dok je opseg bedara smanjen u prosjeku za 0,9 cm.* Koža je čvršća i zaglađenija te je smanjen izgled „narančine kore“. Njegova je tekstura idealna za svakodnevnu masažu potrebnu za oblikovanje tijela.

*Ispitivanje učinkovitosti provedeno je na 20 žena u dobi od 19 do 50 godina nakon upotrebe proizvoda dva puta dnevno tijekom 56 dana. Rezultati su dobiveni mjerenjem (opsega struka i bedara) u centimetrima.

Preporučuje se za trenutna stanja kože s lokaliziranim oblinama ili celulitom.

Opis

Ključni korak u najaktivnijoj fazi njege, kreme za tijelo ciljano djeluju na specifične probleme (strije, celulit, regeneraciju kože, pigmentirane mrlje) kako bi tijelo ponovno postalo skladno i uravnoteženo.

UPUTE ZA UPOTREBU

UPUTE ZA UPOTREBU

1. Nanesite ujutro i navečer uzlaznim pokretima na područja koja je potrebno tretirati (trbuh, struk, stražnjicu, bedra i ruke).
2. Za optimalne rezultate umasirajte kremu pomoću masažne rukavice za tijelo Biologique Recherche.

MJERE OPREZA

MJERE OPREZA

• Nije namijenjeno djeci mlađoj od tri godine.
• Samo za vanjsku upotrebu.

PAKIRANJE

PAKIRANJE

200 ml