Huile Fondamentale – Obnavljajuća i zaštitna biljna njega za tijelo i kosu

• HIDRIRA • ŠTITI • OBNAVLJA

Huile Fondamentale je izrazito obnavljajuće ulje koje kombinira šest čistih biljnih ulja poznatih po svojim antioksidacijskim, hidracijskim i obnavljajućim svojstivma. Ovo višenamjensko ulje sadrži visoku koncentraciju esencijalnih masnih kiselina (omega 3, 6, 7 i 9), što ga čini ultimativnom njegom za održavanje uravnoteženosti lipida kože, obnavljanje kvalitete kože te jačanje suhe i lomljive kose.
Ostavlja suptilan i nježan miris na koži zahvaljujući sinergijskoj kombinaciji esencijalnih ulja pačulija i kore zapadnoindijskog sandala koja su primjerena čak i trudnicama. Ne ostavlja ljepljiv trag, koža je intenzivno nahranjena, a kosa je ponovno blistava, podatna i meka.

Preporučuje se za vrlo suha i oštećena trenutna stanja kože, kose i vlasišta.

Opis

Svakog dana u tijelu se nakupljaju novi toksini koji guše epidermu i ometaju vitalne stanične procese. Da bismo tijelu pomogli osloboditi se svih nagomilanih toksina ili pripremili kožu za tretmane mršavljenja, Biologique Recherche predlaže obloge za tijelo na bazi morskih algi.

UPUTE ZA UPOTREBU

UPUTE ZA UPOTREBU

1. Nanesite na tijelo kružnim masažnim pokretima sve do potpunog upijanja proizvoda.
2. Nanesite na kosu po duljini i vrhovima prstima povlačeći pramenove. Ostavite da djeluje 20 minuta, zatim stvorite emulziju pomoću tople vode. Operite kosu šamponom.
3. Ovaj je proizvod pogodan i za njegu muške brade. Ugrijte nekoliko kapi ulja između dlanova. Nanesite masirajući bradu od krajeva prema vrhu kako bi se proizvod upio u kožu.
Kao završni korak, bradu oblikujte prstima ili češljem silaznim pokretima.
Za postizanje optimalnih rezultata, ponovno nanesite navečer prije spavanja kako bi brada bila meka i čvrsta.

MJERE OPREZA

MJERE OPREZA

• Izbjegavati dodir s očima. U slučaju dodira s očima, temeljito isprati čistom vodom.
• Pohraniti dalje od izvora svjetlosti.
• Samo za vanjsku upotrebu.

PAKIRANJE

PAKIRANJE

100 ml