Huile Fondamentale – Obnavljajuća i zaštitna biljna njega za tijelo i kosu

• HIDRIRA • ŠTITI • OBNAVLJA

Huile Fondamentale je izrazito obnavljajuće ulje koje kombinira šest čistih biljnih ulja poznatih po svojim antioksidacijskim, hidracijskim i obnavljajućim svojstivma. Ovo višenamjensko ulje sadrži visoku koncentraciju esencijalnih masnih kiselina (omega 3, 6, 7 i 9), što ga čini ultimativnom njegom za održavanje uravnoteženosti lipida kože, obnavljanje kvalitete kože te jačanje suhe i lomljive kose.
Ostavlja suptilan i nježan miris na koži zahvaljujući sinergijskoj kombinaciji esencijalnih ulja pačulija i kore zapadnoindijskog sandala koja su primjerena čak i trudnicama. Ne ostavlja ljepljiv trag, koža je intenzivno nahranjena, a kosa je ponovno blistava, podatna i meka.

Preporučuje se za vrlo suha i oštećena trenutna stanja kože, kose i vlasišta.

Opis

Formulirane za ciljano djelovanje na specifične probleme, ove maske jačaju kosu i vlasište kako bi ih pripremile za proizvode koji se nanose u najaktivnijoj fazi njege.

UPUTE ZA UPOTREBU

UPUTE ZA UPOTREBU

1. Nanesite na tijelo kružnim masažnim pokretima sve do potpunog upijanja proizvoda.
2. Nanesite na kosu po duljini i vrhovima prstima povlačeći pramenove. Ostavite da djeluje 20 minuta, zatim stvorite emulziju pomoću tople vode. Operite kosu šamponom.
3. Ovaj je proizvod pogodan i za njegu muške brade. Ugrijte nekoliko kapi ulja između dlanova. Nanesite masirajući bradu od krajeva prema vrhu kako bi se proizvod upio u kožu.
Kao završni korak, bradu oblikujte prstima ili češljem silaznim pokretima.
Za postizanje optimalnih rezultata, ponovno nanesite navečer prije spavanja kako bi brada bila meka i čvrsta.

MJERE OPREZA

MJERE OPREZA

• Izbjegavati dodir s očima. U slučaju dodira s očima, temeljito isprati čistom vodom.
• Pohraniti dalje od izvora svjetlosti.
• Samo za vanjsku upotrebu.

PAKIRANJE

PAKIRANJE

100 ml